Anderssén & Kurki yrityksenä

Anderssén & Kurki on miesten kenkäkauppa, jonka tavoite on tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia tuotteita ja palveluelämyksiä. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat yksi päätavoitteistamme. Emme vain myy kenkiä, vaan haluamme ylittää odotuksesi. Myymälässämme on kotoisa ilmapiiri, jossa jokainen voi rauhassa kokeilla kenkiä ja juoda kahvit sen lomassa. Jos et heti löydä juuri sitä oikeaa mallia tai väriä, tilaamme haluamasi kengät sinulle suoraan tehtaalta, ripeällä aikataululla.

Yrityksemme liikeidea alkoi kolmen yrittäjähenkisen opiskelijan intohimoista laatukenkiin. Tarvitsimme jotakin käytännön toimintaa opiskelumme lisäksi ja yrittäjyys on aina kiehtonut meitä. Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme avata miehiin erikoistuneen kenkäliikkeen kotikaupunkiimme Vaasaan.

Jalat ovat se osa ihmisen kehosta, joka eniten altistuu päivittäiselle rasitukselle ja kitkalle. Kenkien tulisi siis olla istuvat ja tukevat. Uskomme myös istuvien ja tyylikkäiden kenkien olevan tärkeä osa miehen vaatekaappia sekä olennainen osa päivän askareiden suorittamisessa. Tästä syystä Anderssén & Kurki tarjoaa huolella valikoituja kenkämalleja, jotka ovat ajattomia ja hinta-laatusuhteeltaan juuri oikeat sinulle. Kenkämallistomme kestävät nykyajan muotisuuntaukset ja ovat säilyneetkin tyylikkään ajattomina jopa viidenkymmenen vuoden ajan. Uskomme vahvasti "Less Is More” -ajatteluun, jonka vuoksi voimme auttaa löytämään juuri ne oikeat ja sinulle sopivat kengät.

Meille laatu on avainsana ja tarkoittaa luottamusta tuotteeseen, sillä laatuun kannattaa panostaa määrän sijaan. Sijoittamalla laadukkaisiin kenkiin saat uskolliset kävelykumppanit vuosiksi eteenpäin, teet pitkäaikaista säästöä kukkaroosi ja ennen kaikkea edistät kestävää kehitystä.